TALEUS

KABAYAN :teung ari maneh geus apal cara ngadahar taleus, ngarah teu ateul

ITEUNG : gampang, kang , beuti taleus di pesek, tuluy dikumbah geutahna sing bersih, tuliy seupan, moal ateul geura.

KABAYAN : hese kitu mah , teung! nu babarimah memeh didahar, garoan heula taleusna

By surajkhn

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s